U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Klantenservice

BTW

Alle prijzen op onze webshop zijn inclusief 21% BTW.

Verzending & verzendkosten

Pakketten worden vrijwel altijd verzonden met PostNL. Onze producten worden als een pakket verzonden voor € 5,95. Bij bestellingen van 50 euro of groter worden er geen verzendkosten tenzij anders vermeld bij het product. Een aantal producten kunnen in een envelop worden verzonden. De verzendkosten hiervoor worden automatisch berekend. De verzendkosten voor een bestelling onder Rembours bedragen € 16,95.

Bij meerdere bestellingen, op één dag betaald, worden de bestellingen zoveel mogelijk tegelijk verzonden.

Buitenland
Voor verzendingen naar het buitenland (binnen de EU) gelden andere tarieven.
Neem contact met ons op via info@eenwieler.nl om uw bestelling te plaatsen en voor meer informatie over verzendtarieven.

Betaalmogelijkheden

De webwinkel kent de volgende betalingsmogelijkheden:

  • Vooruitbetalenu ontvangt een e-mail met onze bankgegevens
  • Multisafepayu heeft de keuze uit: iDeal (meest gebruikt), Mastercard, Mister Cash en Visa
  • Onder Remboursu betaalt het bedrag bij bezorging (alleen voor Nederland)
  • Contant bij afhalen in onze winkel in Neer (Limburg)
Levertijden

Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 zijn ontvangen worden zoveel mogelijk binnen 24 uur verwerkt. Mits voorradig wordt de bestelling binnen één tot twee werkdagen, na betaling, door ons verzonden.
De levertijd is doorgaans 1 tot 3 werkdagen. Mocht een deel van uw bestelling niet voorradig zijn en bij derden besteld moeten worden dan wachten wij tot uw bestelling in een keer verzonden kan worden. U wordt daarvan door ons op de hoogte gebracht.

Bij eventuele problemen kunt u altijd contact met ons opnemen via info@eenwieler.nl.
Meestal heeft u de bestelde artikelen binnen één tot vijf werkdagen na betaling in huis. Als u langer dan vijf dagen moet wachten op het bestelde artikel, zullen wij u tijdig bericht geven. U heeft dan de mogelijkheid de bestelling te annuleren en het door u betaalde bedrag wordt dan teruggestort.

Klachten

Als U een klacht heeft, over een door ons geleverd product of service, verzoeken wij u een mail te sturen naar info@eenwieler.nl met een zo nauwkeurig mogelijke beschrijving van uw klacht. U krijgt binnen 7 dagen van ons een bevestiging en een reactie. Wij proberen dan zo snel mogelijk een goede oplossing te vinden met en voor u.

Retouren van artikelen

Is uw aankoop niet datgene wat u verwacht heeft dan kunt u deze, in overleg met ons, binnen een periode van 14 werkdagen na ontvangst, retourneren, mits het artikel en verpakking ongebruikt en in goede staat zijn. De verzendkosten voor het terug sturen zijn dan wel voor uw eigen rekening. U ontvangt het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten van aflevering terug. Zonder overleg met ons kunnen artikelen niet retour gezonden worden. U kunt hiervoor een mail sturen naar  info@eenwieler.nl.

Need Help?